Wil jij werken bij een modern familiebedrijf, met een ruim 40-jarige historie, dat de afgelopen jaren voortvarend heeft geïnvesteerd in de nieuwste technologie? Denk je in uitdagingen en kansen? Heb je plezier in het beheersen maar ook verbeteren van processen? Zie je het als een uitdaging om telkens weer binnen de gestelde termijn een project af te leveren? Dan maken we graag kennis met jou! 

Wat houdt de functie van Technisch Inkoper/Planner in?

Je bent een belangrijke schakel tussen de afdeling verkoop, werkvoorbereiding, calculatie en de montage. Je werkt zelfstandig maar ook veelal in teamverband binnen projecten die variëren van grote renovatie/ en nieuwbouwprojecten binnen retail, utiliteit en luxe woningen tot enkelstuks op maat gemaakte kozijnen. Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het continueren van de goederenstroom. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het beheren van de voorraad, het bestellen van de goederen en het monitoren van de inkoopomzet.

Je bewaakt de marge, omloopsnelheid en de levertijden. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt en je onderhoudt dus goede contacten met onze relaties. Ook het spiegelen van de door leveranciers opgegeven levertijden aan de planning hoort hierbij. Het opstellen en bewaken van de interne productieplanning met een optimale machinebezetting is dan ook iets wat je op het lijf is geschreven. Transportplanning extern, met gedeeltelijk eigen transport hoort hier ook bij. Je hebt contact met de werkvoorbereiding over afwijkingen, verbeteringen en optimalisaties en daarnaast veelvuldig klantcontact met betrekking tot levertijden en eventuele afwijkingen.

Het maken van prijs/ en betalingsafspraken met de leveranciers vind je leuk om te doen. Je zult hierbij veel intensief overleg plegen met productiechef en montageleider. Wij werken met de modernste software. 

We bieden je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als eerste dat je de drive hebt om onze groeiambities te kunnen waarmaken. Door strategisch in te kopen weet je samen met het team een correcte en snelle levering van de materialen te realiseren wat één van onze unique selling point is in de markt. Je hebt ervaring met projectmatig werken en een sterk cijfermatig inzicht. Lekker werken in een team, gewoon ouderwets meters maken en zorgen dat je dingen gedaan krijgt, dat zoeken we.

Verder vragen wij:

• Een afgeronde MBO Bouw of hoger

• Opleiding op het gebied van Inkoop is een pré

• Kennis van ERP-systemen

• Communicatieve vaardigheden

• Je hebt kennis van logistieke processen

Waar ga je werken?

In 1971 start grondlegger R. Rutten sr. met de gespecialiseerde fabricage van zonwering. Al snel breidt de productie zich uit en worden ook aluminium kozijnen geproduceerd. Wij produceren, vanuit onze professionele en zeer moderne fabriek in Groesbeek, voor de Benelux, Zwitserland en Engeland. Zelfs in Canada, op de Antillen en in Haïti maken ze gebruik van onze kozijnen! We werken samen met vaste professionele teams die garant staan voor vakkundige montage. Naast aluminium kozijnen produceert ons zusterbedrijf complete zonweringen en rolluiken. Vanwege de grote voorraad binnen het bedrijf en een flexibele instelling zijn wij in staat zeer snel speciaal op maat gemaakte producten te leveren. Daarnaast zijn wij een echte regionale onderneming en doen wij bijvoorbeeld alle entreepuien en kozijnen van de Albert Heijn bij jou in de buurt! De cultuur is informeel en gericht op kansen. Werkplezier, kwaliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden in ons bedrijf. 

Wat bieden wij jou als Technisch Inkoper/Planner? 

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, training, en persoonlijke ontwikkeling. Werkplezier staat daarbij voorop. Er is volop ruimte voor persoonlijke groei en initiatief wordt beloond. Er wordt hier nog altijd gezamenlijk een drankje gedaan om de week af te sluiten en gaan we jaarlijks een dag erop uit. Onze salarissen zijn marktconform. Wij hanteren de CAO voor de klein metaalsector en kennen 25 vakantiedagen en 14 atv dagen. Uiteraard 8,25% vakantiegeld en een pensioenregeling conform CAO. 

Wil je kennismaken of meer weten?

Je bent van harte welkom! Wij nodigen nadrukkelijk zowel ervaren kandidaten als starters uit om te solliciteren. 
Voor informatie en solliciteren kun je reageren via r.rutten@rutolux.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.